Äntligen sommar och Almedalsvecka!

Det är märkliga tider vi lever i. Just som pandemin var avklarad dök det upp nya moln på himlen i form av krig, energikris, riksdagskaos och rusande inflation. Aldrig förr har väl sommarledigheten varit så välbehövlig som i år.

Trots en turbulent omvärld och alla de utmaningar som samhället går igenom har Svefa klarat sig bra och står mycket starkt efter det första halvåret. Vår marknadsposition mitt emellan det privata och offentliga Fastighetssverige i kombination med mycket långsiktiga och goda kundrelationer är förklaringen till detta.

Äntligen Almedalen igen - Ny adress, Adelsgatan 25
För oss i Svefa är Almedalsveckan en av årets höjdpunkter då vi träffar alla kunder och branschkollegor, nya och gamla. Förra året valde vi att istället starta det årliga eventet Svefadagen. I år tog vi det ett steg längre när vi genomförde seminariedagen som ett hybridevent med mycket skiftande innehåll där vi ville visa på Svefas unikt breda tjänsteerbjudande. Och vilken succé det blev, jag vill rikta ett stort tack till alla de över 800 anmälda deltagarna. Vi är glada och stolta över den positiva återkopplingen och har redan påbörjat planeringen av Svefadagen 2023.

Den 3 juli drar äntligen årets Almedalsvecka igång. Svefa är på plats mellan den 4 - 6 juli och vi har som vanligt ett späckat och ambitiöst seminarieprogram. Vi har till i år bytt plats och nu hittar ni den naturliga mötesplatsen för privata och offentliga aktörer i fastighetsbranschen på Adelsgatan 25 och Svefas gård. 

Om du är i Almedalen under veckan så hoppas jag verkligen att vi ses. 

Sedan våren 2020 har vi genomfört ett stort antal digitala event med tusentals deltagare från alla delar av fastighetsbranschen. Vi fortsätter med det även under hösten 2022 så håll utkik efter inbjudningarna när de kommer.

Jag, och alla medarbetare på Svefa, önskar dig en riktigt skön och avkopplande sommar.

Med vänliga hälsningar

Mikael Lundström, Vd och koncernchef Svefa

PS. Här kan du läsa mer om vårt späckade Almedalsprogram och anmäla dig till våra mingel på tisdag 5/7 och onsdag 6/7.

Vi använder cookies på denna webbplats. Läs mer om vad det innebär.