Svefa

Kompetens som får värden att växa. 

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. Vårt löfte ”Kompetens som får värden att växa” bygger på mångsidig spetskompetens och kvalificerad rådgivning som tillför våra kunder ett tydligt värde. Genom bredden i vår verksamhet har vi förståelse för kundernas samlade behov.

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda eller skogsfastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Våra konsulter ses som seriösa, pålitliga och kunniga. Våra kunder överlåter med tillförsikt sina problem och utmaningar åt oss, eftersom de vet att vi inte tar några genvägar. Vi är inte som andra, och det är en stor förklaring till vår framgång.

Vi har 17 kontor från Malmö i Söder till Luleå i norr som står i ständig kontakt med varandra och fastighetsmarknaden i respektive region. Den lokala närvaron har utvecklats till en av våra största konkurrensfördelar. Tillsammans är vi 200 medarbetare och vi omsätter årligen 300 MSEK vilket gör oss till en av de största oberoende fastighetsrådgivarna i landet.

Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Vi använder cookies på denna webbplats. Läs mer om vad det innebär.