Svefa rekryterar Stefan Timan som ny Affärsområdeschef Transaktionsrådgivning

Svefa fortsätter sin satsning på transaktionsrådgivning och anställer Stefan Timan som ny affärsområdeschef. Rekryteringen är en tydlig förstärkning av Svefas position som den ledande rådgivaren inom komplexa fastighetsfrågor i privat och offentlig sektor i hela Sverige.

Stefan Timan kommer närmast från Bonava Sverige AB och en roll som Chef för Affärsutveckling och Transaktion. Han har en mycket gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen med ledande befattningar hos starka aktörer som Rikshem, AXA Real Estate, IVG Immobilien, Newsec Asset Management och Fabege. Med bas i transaktionsverksamheten kommer Stefan som medlem av Svefas ledningsgrupp även att jobba övergripande med koncernens utveckling.

”Svefa har idag en ledande position inom flera segment på transaktionsmarknaden. Jag är mycket glad att Stefan Timan, med sin gedigna erfarenhet, valt att komma till oss. Med Stefan vid rodret befäster vi vår position och breddar vår transaktionsrådgivning till flera geografiska marknader och nya segment. Han är ett viktigt tillskott och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt” säger Mikael Lundström, VD och koncernchef Svefa.

”Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med Svefas engagerade medarbetare, få utveckla transaktionsrådgivningen och koncernen. Att efter 25 år på ägarsidan få möjligheten att bli rådgivare känns mycket inspirerande” säger tillträdande Affärsområdeschef Transaktioner Stefan Timan.     

Stefan tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2022. 

Foto: Pontus Orre, Bonava

För mer information, vänligen kontakta

Vi använder cookies på denna webbplats. Läs mer om vad det innebär.