Svefa rådgivare när Amaron premiärköper tre fastigheter på Gastelyckan i Lund

Nystartade Projekt Amaron AB gör sitt första förvärv genom tre bolagstransaktioner på attraktiva Gastelyckan i Lund. Aktuella fastighetsbeteckningar är Diabasen 9, Kalkstenen 9 och Lerstenen 6 med en total uthyrbar area om cirka 5 885 kvm. Säljare är Gastelyckan Holding AB. Svefa har varit säljarens transaktionsrådgivare och MAQS har varit legal rådgivare. Enckell Advokatbyrå har varit köparens legala rådgivare.

Det har varit ett stort intresse från marknaden vilket är ett gott betyg för kvaliteten i de aktuella fastigheterna och dess möjligheter” säger Mikael Gustafsson som varit Svefas projektledare för transaktionen. 

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa Gastelyckan Holding i den här processen. Det är ytterligare ett bevis på att Svefa är den marknadsledande rådgivaren i Sveriges viktigaste regioner. Vår styrka är vår lokala närvaro i kombination med en stark organisation bestående av över 200 mycket kompetenta konsulter som innebär att vi kan ge våra kunder de bästa förutsätt-ningarna för att göra bra affärer” säger Mikael Lundström, Svefas vd och koncernchef, i en kommentar.

Projekt Amaron AB tillträdde fastigheterna den 15 december.

För mer information och kommentarer, vänligen kontakta

 

Vi använder cookies på denna webbplats. Läs mer om vad det innebär.