Svefa fortsätter att satsa i Göteborg och växer ytterligare i Stockholm

För att möta den ökande efterfrågan avseende kvalificerad rådgivning inom fastighetstransaktioner tillsätter Svefa Erik Norrman som Affärschef Transaktionsrådgivning i Göteborg. Samtidigt rekryteras Ellen Hjelmgren som projektledare Transaktioner i Stockholm.

Västsverige, med Göteborg i spetsen, är en tillväxtregion där Svefa upplever en stark och ökande efterfrågan inom samtliga tjänsteområden. Tillsättningen av Erik Norrman som Affärschef Transaktionsrådgivning Väst och rekryteringen av Ellen Hjelmgren som Seniorprojektledare är del av Svefas strategiska tillväxtsatsning inom Transaktionsrådgivning. Med rekryteringarna stärker Svefa sin position som hela Sveriges fastighetsrådgivare.

Stefan Timan, Affärsområdeschef Transaktionsrådgivning säger i en kommentar:

Jag är väldigt glad att Erik och Ellen valt att ansluta till Svefa Transaktionsrådgivning. Med Erik på plats i Göteborg och Ellen i Stockholm stärker vi både vår position som hela Sveriges transaktionsrådgivare och vår kärnkompetens inom bostäder, samhällsfastigheter och byggrätter.” 

Erik Norrman har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsvärdering och analys. Han kommer närmast från en tjänst som Affärschef Värdering Väst-Mitt på Svefa och har tidigare varit verksam hos bland annat CBRE.  

Ellen Hjelmgren har lång och omfattande erfarenhet av transaktionsrådgivning. Hon kommer närmast från en tjänst som transaktionsansvarig på Jernhusen och har tidigare varit verksam hos Pangea.

Ellen Hjelmgren tillträder sin tjänst den 27 juni och Erik Norrman tillträder sin nya tjänst den 1 juli. 

För mer information och kommentarer, vänligen kontakta

Stefan Timan

Affärsområdeschef Transaktionsrådgivning

010-603 87 98 stefan.timan@svefa.se
Vi använder cookies på denna webbplats. Läs mer om vad det innebär.